Skip to main content

Bouwtekeningen voor uw nieuwe bouwproject.

bouwtekeningenWie is er nu niet op zoek naar een goede bouwtekening voor zijn volgende doe-het-zelf project ?

De sites in deze categorie hebben misschien wel de perfecte bouwtekening waar je al zolang naar op zoek bent. Of ze geven je de inspiratie om je eigen project net een beetje beter te maken.

Ana White

De site van Ana White is gestart door een jonge dame genaamd Ana. Zij is volgens haar eigen zegge gaan klussen uit noodzaak en ze lijkt er prima in geslaagd.

Op de site staan een heleboel eenvoudige projecten die je prima kunt gebruiken, je vindt hier geen poespas.

Dus u wilt een bouwtekening maken ?

Elke klusser heeft wel eens een projekt waarbij een "bijna professionele" bouwtekening eigenlijk niet mag ontbreken. Een mooie tool om je daarbij te helpen zou SketchUp kunnen zijn.

Floorplanner

FloorplannerJe doet het niet elke dag maar soms zou het handig zijn als je eventjes een strakke plattegrond kon maken van bijvoorbeeld je nieuwe huis.

Free Floor Planner

Op de website van het Autodesk Project Dragonfly kon je leuk je huis en tuin tekenen zoals je het in gedachte hebt. Autodesk is natuurlijk bekend van het pakket "Autocad", dus ze weten wat tekenen is...

The Saw Guy

Op deze site staan veel leuke tips, bouwtekeningen en projecten met uitleg.

Woodgears

WoodgearsTijdens een avondje banksurfen kwam ik de site van Woodgears tegen. Er staan een heleboel erg leuke projecten op en er wordt wekelijks een nieuw artikel geplaatst wat gaat over allerlei soorten klusjes.

Zin om zo’n leuke Adirondack stoel zelf te maken ?

Adirondack chairIk hoor nu veel mensen zeggen : een wat ???

Even wat historische achtergrond info :

Het begon allemaal rond 1903 toen ene Thomas Lee met zijn familie op vakantie was in Westport New-York. Hij zocht een oplossing om lekker te kunnen zitten op de glooiende omgeving rondom zijn vakantiehuis.

sitemap